Martensimport.be

Martens Hout 2.0

19 september 2017

Beste klant,
Wij investeren in de toekomst, om u nog efficiënter van dienst te kunnen zijn!

 

Een nieuw systeem

In september zijn we begonnen met een nieuw pakket voor ons bedrijfsbeheer. Dit nieuwe systeem laat ons toe de stock veel nauwkeuriger te volgen en de magazijnen beter te organiseren. Voor jou als klant zal dit leiden tot een snellere bediening, minder stockbreuken en een vlottere afhandeling van de administratie.

met nieuwe machines

Martens staat al jaren voor de hoogste kwaliteit. Om dat in de toekomst te blijven garanderen, investeren we voortdurend in machines en opleiding. In het atelier in Kontich hebben we een oudere opdeelzaag vervangen door een nieuw,  groter exemplaar. In het atelier in Schoten plaatsten we een CNC-machine voor de productie van ingekaste schilderdeuren. Hierdoor kunnen we de levertermijnen voor deuren op maat verkorten.

en ook prijsaanpassingen

We hebben deze veranderingen aangegrepen om onze prijzenpolitiek te herzien. Hierdoor worden sommige producten goedkopere maar andere ook duurder. Het idee erachter is dat hoe meer stuks je afneemt, hoe lager onze prijs. Vraag dus steeds vanaf welke hoeveelheid welke korting geldt!

 

We werken keihard om deze veranderingen vlot te laten verlopen, heb je toch een vertraging of ander probleem ondervonden, dan verontschuldigen we ons voor het ongemak.

Als je vragen hebt over deze veranderingen, dan appreciëren we steeds je opmerkingen of feedback.

 

Met vriendelijke groet,

Eric Martens

 

Heb je nog vragen? Contacteer ons >