Martensimport.be
logo

Parket & Laminaat

17 oktober 2017

Op zoek naar een mooi parket? Of een makkelijk te onderhouden laminaatvloer? Wij selecteerden voor u de mooiste vloeren van de beste kwaliteit!

 

Nieuwe folder, lagere prijzen

Onze nieuwe folder parket & laminaat is er! We hebben een gamma samengesteld van de mooiste en best verkochte vloeren van Meister en Martens en zijn er in geslaagd 7 van deze toppers in prijs te verlagen!

 

Meister Laminaat

De gemakkelijk te reinigen voel-je-goed vloer

Laminaat is al jarenlang de meest verkochte harde vloerbedekking en staat als geen ander voor eenvoudige reiniging en degelijkheid. Een volledig ongecompliceerde vloerbedekking die weinig aandacht nodig heeft en waarmee u een mooie en bestendige vloer jarenlang kunt behouden - gegarandeerd.

 

Parket van Martens of Meister

Een levendig stukje natuur

Is het de authentieke kracht die u fascineert? Zijn het de fijne nerven waar u zo enthousiast van wordt?

Als levendig stukje natuur is geen plank hetzelfde, elke afzonderlijke plank wordt bepaald door structuur, kleurenspel en de oppervlaktebehandeling en veredeling.

Door hun meerlaagse opbouw zijn de Meister en Martens parketten stabiel, stootvast én ecologisch - voor de productie is maar één tiende van de waardevolle grondstof hout nodig. Elke parket is een volledig afgewerkt product dankzij een hoogwaardige afwerking in matte lak of UV-olie.

 

Ruime voorraad

In onze toonzalen kan je alle vloeren van Meister en Martens zien en voelen. Daarnaast hebben wij meer dan 20 vloeren gewoon op voorraad liggen. Vloeren die op bestelling zijn staan zo aangegeven in de folder.

 

Download de volledige folder! >