loader
MEISTER
ACOUSTIC SENSE EIK TERRA BRUIN 07031
Ref: ACOUSTIC07031
5% WEBKORTING

Een stijlvol en functioneel akoestisch paneel dat zorgt voor een betere geluidsisolatie en een aangenaam ruimtelijk geluid. Gemaakt van gerecycled materiaal. Eenvoudig te monteren en combineert Scandinavisch design met duurzaamheid.

Inhoud verpakking
1,716 m2
129,20
136,-
/doos
incl. btw
106,78 excl btw
VOLUME
1,716 m2
SUBTOTAAL
129,20
Schoten
0 st.
Leveringstermijn 1 week.
Kontich
0 st.
Leveringstermijn 1 week.
Leuven
0 st.
Leveringstermijn 1 week.
* Onze leveranciers geven ons deze leveringstermijnen door. Helaas hebben wij geen controle over eventuele vertragingen.

Afhalen?

Afhalen mogelijk in Schoten (nabestelling leveringstermijn 1 week) , Kontich (nabestelling leveringstermijn 1 week) en Leuven (nabestelling leveringstermijn 1 week) .

Leveren?

Levering mogelijk.

Specificaties

Referentie
ACOUSTIC07031
Merk
Meister

Omschrijving

Functioneel en Stijlvol Design

Het Acoustic Sense akoestisch paneel van Meister combineert functionaliteit en Scandinavisch design. Deze kamerhoge panelen zijn eenvoudig te monteren en dienen als een visuele highlight in elke ruimte.

Verbeterde Geluidsisolatie

Het paneel is gemaakt van geluidsisolerend vilt, wat zorgt voor een aangenaam ruimtelijk geluid. Hierdoor creƫer je een betere akoestiek in jouw woon- of werkruimte.

Duurzaam en Milieuvriendelijk

Het vilt bestaat grotendeels uit gerecycled materiaal en is volledig recyclebaar. Zo draag je een steentje bij aan een duurzamere wereld!

Mis onze promoties niet!

Blijf op de hoogte van onze laatste promoties en nieuwsberichten.